“Stap voor stap stil worden” – doe je mee?

“Stap voor stap stil worden” is de titel van het stappenplan, dat ik afgelopen maandag gebruikt heb in een organisatie. Gedurende een drie uur durende Slow-Down ochtend, mocht ik een uur invulling geven aan het stil worden. Wat was dat mooi om te doen. Bij iedereen was er tijdens de wandeling een nieuw inzicht ontstaan. Nieuwe inzichten krijgen door een half uur te gaan lopen … hoe gaaf is dat. Dit smaakt naar meer. De komende periode wil ik deze sessies vaker gaan doen.

Het idee is om gezamenlijk online (gewoon vanuit huis) te starten met minimaal 4 en maximaal 8 personen. Na een kort voorstelrondje, ga je een half uur wandelen. Dit doe je alleen en in je eigen omgeving. De wandeling is opgedeeld in 3 wandelingen van 10 minuten met opdrachten en tips.  Met deze opdrachten leer je om te vertragen, om stil te worden en om te luisteren naar jezelf. Van elke wandeling schrijf je kort wat op. Vervolgens komt iedereen weer online en deelt zijn of haar ervaringen. Het is niet verplicht om je ervaringen te delen, het wordt wel gewaardeerd. Het is inspirerend om elkaars verhalen te horen.

Zaterdag 6 maart om 10:00 uur is de eerstvolgende mogelijkheid om hieraan mee te doen. Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met wandelcoaching en ervaren hoe het is om stil te worden en te focussen? Meld u/je dan aan via e-mail (contact@bastiaanlooptmetjemee.nl) of app of bel naar 06 – 41 74 42 23. Van harte welkom!. De kosten hiervan zijn € 17,50.

Deel dit artikel met vrienden