Interview Groot Nieuws Radio

Woensdag 8 juni werd in het programma ” Bij Jorieke” van Groot Nieuws Radio een interview met mij uitgezonden. Dat interview was eerder opgenomen tijdens een wandeling. Wat was het een mooie ontmoeting en een mooi gesprek. Ik kreeg alle ruimte om te vertellen hoe mooi het is om docent en wandelcoach te zijn. Er werden mooie vragen gesteld door Annemarie Biljard, er was een fijne ongedwongen sfeer. Dat viel mensen ook op. Ik kreeg vaak te horen dat het “echt Bastiaan” was die ze hoorden. Dat deed me goed. Ik kijk er dankbaar op terug.

Andere reacties waren:

  • Mooi dat je je kwetsbaar opstelde.
  • Je laat zien dat je ook mens bent en zoekt en nadenkt.
  • Je hebt ook echt een hoofd voor op de radio 🙂
  • Je nam de tijd om na te denken over de vragen.
  • Mooi dat je jezelf was.
  • Ik kreeg van een collega een foto van een klas die we allebei hebben. Ze hadden er ook een paar minuten ernaar geluisterd.

Misschien wil je het interview naluisteren. Dat kan je door te klikken op de volgende link: Interview met Bastiaan op Groot Nieuws Radio

  • Fragment 1 vanaf 00:26
  • Fragment 2 vanaf 00:45
  • Fragment 3 vanaf 01:11
  • Fragment 4 vanaf 01:31

Veel luisterplezier!

Wil je meer weten over wie ik ben wat wandelcoaching kan betekenen voor jou? Bel, app of mail me gerust.

Deel dit artikel met vrienden