Lopen maakt wat los

Bijzonder om te zien dat mensen in beweging komen door mijn stap. Daar word ik enthousiast van. Het lopen maakt wat los bij mensen.

Onlangs zei iemand tegen me: “Als ik gewoon gezellig samen met jou op de hei loop om de hond uit te laten, denkt iedereen dan gelijk dat jij mij aan het begeleiden bent?” Weer een ander reageerde toen ik pech had en aan het wachten was op de ANWB: “kan je niet gewoon gaan lopen?”

Heel mooi vond ik ook de reactie die ik kreeg op LinkedIn. De persoon in kwestie ging zijn passie weer nieuw leven inblazen, nadat hij had gelezen over mijn stap. Weer een ander is zich gaan oriënteren op een opleiding voor wandelcoach en heeft inmiddels stappen gezet.

Al deze stappen worden op afstand gezet. De afgelopen periode heb ik op afstand les gegeven. Dat ging best goed. Deze week starten we met een combinatie van lesgeven in het lokaal en op afstand. Dan is lesgeven in het lokaal toch vele malen fijner en effectiever. Dus wil je echt stappen gaan maken… laten we samen gaan lopen!

Deel dit artikel met vrienden